lauantai 21. tammikuuta 2012

Montalan matkusteleva perhe

Montalat tulivat mukaan peliin maailmanmatkaaja-lisäosan myötä, perhe on matkustellut ympäri maailmaan, mikä näkyy heidän kodissaankin.
Perheeseen kuuluvat sisarukset Bridget, Adam, Marybelle sekä Marybellen tytär Amelie
Sisarusten vanhemmat Simoteus ja Victoria olivat kotoisin Ranskasta ja seitsemästä sisaruksesta neljä on muuttanut kukin omille tahoilleen ympäri maailmaa.

Talon aikaisempi, yksikerroksinen, ulkoasu nähtiin jo aiemmin, nyt kuvissa on kaksikerroksinen, vielä hieman keskeneräinen talo iltakuvissa.

Aluksi muutama ulkokuva talosta. Talon sisätiloissa aurinko pääsee valloilleen päivisin.



Pohjapiirroskuva yläkerasta. Vasemmalla ylänurkassa kylpyhuone ja WC, keskellä ylhäällä Marybellen ja Amelien huone, oikealla Bridgetin huone ja keskellä alhaalla Adamin huone. Keskelle jää aula portaikkoineen.

Alakerta on yhtä suurta huonetta vasemman alakulman kylpyhuonetta ja vasemmalle ylös jäävää autotallia lukuunottamatta. Oikealla näppäränkokoinen keittiö, jossa kelpaa maistella makuja maailmalta. Kuntosali on ahkerassa käytössä, toisinkuin televisionurkkaus.

Näkymä autotallin ovelta keittiöön.

Olohuonetta ja ovi takapihalle, joka toisen kerroksen rakentamisen myötä saatiin käyttöön, aiemmin tästä eteenpäin sijaitsivat makuu- ja kylpyhuoneet.

Näkymä keittiöstä kuntosalille päin.

Tyttöjen huone, vasemmalla ovi WC:seen.

Yläkerran WC ja kylpyhuone.

Maailmanmatkaaja Bridgetin huone.

Adam ei huoneeseensa kaipaa maiseman ja hyvän patjan lisäksi mitään ylimääräistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti