lauantai 21. tammikuuta 2012

Taloja

Rakennan, remontoin ja sisustan simsissä paljon erilaisia taloja ja asuntoja, pitkän aikaa muutin perheen aina tyhjälle tontille, jolle loin tyhjästä talon "mittojen mukaan", mutta viimeaikoina olen innostunut remontoimaan vanhoja asuntoja.
Tässä arkiston kuvia taloista:

Tässä talossa asui seikkailija perheineen, taisteluvälineet tulivat tuliaisina idästä ja olivat kovassa käytössä. Talo näyttää ulospäin melko tavalliselta, mutta sisäseinien vino asettelu teki siitä modernimman. Sisustus on tässä kuvassa alkutekijöissään, luultavasti siksi että seikkailija oli aina reissussa, enkä malttanut taloa sisustaa enempää kuin pakollista. Tässä talossa on myös eräitä itselle erittäin tyypillisiä piirteitä: jos teen talot itse, rakennan ne mahdollisimman suuriksi tonttiin nähden, usein vielä yhteen tasoon (en aina jaksa klikkailla kerrosten välillä...) ja olohuone, keittiö sekä ruokailutila ova yhtä avonaista tilaa.


Tämä on puutarhurin perheen kodista osa (oikealle jää vain loput ruokailunurkkauksesta ja puutarha kokonaan kuvan ulkopuolelle). Makuu- ja kylpyhuoneet sijaitsevat talon reunalla yhden leveän käytävän varrella ja muu tila on yhtenäistä aluetta. Tämä talo remontoitiin myöhemmin siten, että tässä kuvassa oleva iso huone (olohuone/keittiö/ruokailuhuone) oli terassilla.

En muista mistä talosta, luultavasti jostain valmistalosta? Kauniin kuvan voi julkaista ilman syytäkin.

Tämä kuva on erään sisustajan tehtävästä, jossa piti sisustaa makuuhuone. Tuloksena oli vihreäsävyinen makuuhuone hieman "vanhahtavin" kalustein muuten modernissa talossa.

Edellisen kuvan huone toisesta suunnasta, tuolissa istumassa sisustajaihmeeni =D

Tässä kaupunkiasunnossa asui ensimmäinen vampyyrini, asuntoon tullaan sisälle ylhäältä pitkältä käytävältä, joka johtaa kahdeksankulmaiseen aulaan, jonka jokaisesta seinästä johtaa ovi jonnekin. Tässä asunnossa pidän erityisesti kahdeksankulmaisista aulatiloista ja suuresta kylpyhuoneesta. Pienetkin huonetilat sai käytettyä tehokkaasti, kun tarvetta isolle perheolohuoneelle ei sinkkuasukkaalla ollut.

Vasemmalta ylhäältä  alaspäin: työhuone, pieni kylpyhuone, hovimestarin huone, tv-huone (sohva ja tv tuossa alhaalla), keskellä punaisella lattialla ylhäällä keitti ja alhaalla ruokasali yhtenäistä tilaa.


Ruokasalin oikealla puolella arkkuhuone, oikeassa alakulmassa suuri kylpyhuone ja ylänurkassa makuuhuone, jonka vieressä kodinhoitohuone.

Asunto vielä ylhäältä "pohjapiirroskuvana"

Yllä esitellyn kaupunkiasunnon vampyyri rikastui taiteellaan ja rakennutti merenrantaan upean huvilan itselleen. Talossa on suuret ikkunat lähes joka seinällä mutta eipä se sisätiloissa ollessa haittaa vampyyriä ja isoista ikkunoista on ihana ihailla öisin kuutamoa ja tähtitaivasta.

Sisustajan tehtävänä oli tässä miesten pelihuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti